"Укрпошта" побудує перший поштово-логістичний центр

Понеділок, 23 листопада 2015, 18:53

На Львівщині планують відкрити поштово-логістичний центр.

Про це йдеться у повідомленні "Укрпошти".

Як розповів в. о. генерального директора "Укрпошти" Ігор Ткачук, для того, щоб споживач міг вчасно отримати свою кореспонденцію, посилки чи газети, потрібно змінити технології обробки поштових відправлень та модернізувати виробничий процес.

"Планується, що це буде сортувальна лінія європейського зразка, сучасна та максимально комп’ютеризована, яка б також могла стати своєрідним центром сортування та передавання пошти для наших сусідів з Європи", - зазначив Ткачук.

Реклама:

За словами голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки, будівництво такого сортувального цеху для Львівщини є дуже важливим. Вартість його становить декілька мільйонів євро, тому потрібно буде розглянути можливість залучення міжнародно-технічної допомоги.

Новозбудований сортувальний центр має обслуговувати 8 областей України Західного напрямку та дозволить суттєво скоротити терміни пересилання кореспонденції та вантажів, зменшити витрати на перевезення пошти, оптимізувати мережу логістики в зоні обслуговування тощо.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: