АЗС Коломойського в Криму почнуть продавати у листопаді

Понеділок, 14 вересня 2015, 09:24

Мережу автозаправних станцій на території окупованого Криму, відібрану в українського олігарха Ігоря Коломойського, планується виставити на торги в листопаді поточного року.

Про це на засіданні "Радміну Криму" повідомила окупаційний міністр майнових і земельних відносин Анна Анюхина, пишуть "Новости Крима".

Вона нагадала, що в Криму налічується 32 подібних об'єкти, які знаходяться на балансі державного унітарного підприємства "Чорноморнафтогаз".

"Розпочато закупівлі за кадастровими роботами і за оформленням права державної власності. Після цього вони (автозаправні станції) будуть виставлені на торги. Планується завершити ці роботи до кінця жовтня - початку листопада", - повідомила вона.

Реклама:

Найбільша в Криму держкомпанія з видобутку нафти і газу "Чорноморнафтогаз" має намір брати участь у викупі 32 автозаправних станцій, що раніше належали Коломойському.

Нагадаємо, окупаційна влада Криму націоналізувала майно Коломойського та афілійованих з ним компаній, що знаходиться на півострові 3 вересня 2014 року.

Спочатку в список увійшло 65 об'єктів, потім були додані ще 19. Кошти від їх продажу підуть на компенсацію вкладникам "ПриватБанку", на рахунках яких було понад 700 000 рублів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!