"Чорноморнафтогаз" братиме участь у викупі АЗС Коломойського в Криму

Вівторок, 23 червня 2015, 10:04

Найбільша в Криму держкомпанія з видобутку нафти і газу "Чорноморнафтогаз" братиме участь у викупі 32 автозаправних станцій, що належали українському олігарху Ігорю Коломойському.

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на самопроголошеного міністра палива та енергетики республіки Сергія Єгорова.

"Чорноморнафтогаз" готовий взяти участь у тендері на викуп цих заправок. Поки ці заправки разом з нафтобазою Феодосії перекочували в управління "Чорноморнафтогазу". Механізм продажу цих заправок відпрацьовується міністерством майнових і земельних відносин", - сказав він.

Кошти, виручені від продажу АЗС, підуть на виплату компенсацій вкладникам українського "Приватбанку", які втратили свої кошти після припинення його роботи в анексованому Криму.

Реклама:

"Влада" Криму розраховує за допомогою держкомпанії "Чорноморнафтогаз" в майбутньому впливати на цінову політику автозаправних станцій.

"Зараз цінова ситуація спокійна. Ми зробили запас палива і намагаємося коригувати ринок цими заправками. Тому ціни не скачуть, і ми сподіваємося, що найближчим часом не буде катаклізмів з цінами", - додав Єгоров.

Глава "Чорноморнафтогазу" Сергій Бейм раніше повідомив, що компанія має намір вкласти в реконструкцію 32 викуплених АЗС Коломойського близько 400-500 млн руб.

"Коломойський був поганим господарем, завжди жив за рахунок якихось тіньових схем. І йому не було різниці, яке в нього господарство. Зараз АЗС в убогому стані. Надалі буде новий бренд "Чорноморнафтогаз", і ми будемо кращими в Криму", - пообіцяв Брейм.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: