Samsung представила нову модель "розумних" годинників

Вівторок, 1 вересня 2015, 17:22

Samsung Electronics представила нову модель "розумних" годинників Gear S2, розраховуючи поліпшити свої позиції на цьому ринку, де компанія поки програє американській Apple.

Про це йдеться в повідомленні компанії, передає "Інтерфакс".

"Samsung Gear S2 мають круглу форму і універсальний дизайн з інтуїтивним традиційним для користувача інтерфейсом і передовими характеристиками, які дозволять користувачеві поліпшити, персоналізувати і зробити більш веселим досвід використання мобільного пристрою".

"Розумний" годинник Samsung представленний в двох варіантах - спортивному і класичному - і працюють на операційній системі Tizen.
Samsung поки не представила мобільних додатків для Gear S2, однак повідомила, що нову модель smartwatch можна буде використовувати для мобільних платежів, а також віддаленого контролю домашніх електронних пристроїв.

Реклама:
 

Крім функцій перевірки календаря та електронної пошти "розумний" годинник дозволять користувачеві відправляти текстові повідомлення.

Користувачі також зможуть вибрати модель, підтримуючу технологію 3G, в якій використовується сім-карта. Цієї функції поки немає в моделях "розумних" годинників інших виробників.

Apple Watch, а також більшість аналогічних пристроїв, вимагають підключення до смартфону або до мережі Wi-Fi для отримання або здійснення дзвінків, пише газета The Wall Street Journal.

В Samsung відзначають, що акумулятор Gear S2 зможе тримати заряд два-три дні - це більше, ніж у Apple Watch.

Samsung покаже функції Gear S2 і Gear S2 classic на спеціалізованій виставці в Берліні 3 вересня. Тут же будуть представлені програми для "розумних" годинників.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!