Киянку оштрафували на півмільйона гривень за приховування доходу

П'ятниця, 7 серпня 2015, 17:28

За приховування доходу і несплату податку на доходи фізичних осіб киянка оштрафована на понад  півмільйона гривень.

Про це йдеться у прес-релізі Державної фіскальної служби.

"Встановлено, що мешканка Києва  не задекларувала отриманий у 2014 році дохід та не сплатила відповідні до нього податки", - йдеться у повідомленні.

Як наголошується, у ході перевірки відомостей з центральної бази даних Державного реєстру фізичних осіб фахівці ДПІ у Голосіївському районі з’ясували, що у минулому році ­­­48-річна мешканка Києва отримала більше 3,27 млн гривень додаткового блага, щодо анульованого боргу від одного зі столичних банків.

Реклама:

"Вочевидь, жінка вирішила діяти всупереч чинному законодавству, і не задекларувала отриману суму, та, відповідно, не сплатила до бюджету належні податки", - повідомляється у прес-релізі.

"У результаті цього було приховано дохід, який підлягає оподаткуванню податком на доходи фізичних осіб у сумі  більше ніж 12 тисяч гривень за ставкою 15% та у сумі 3,26 млн гривень за ставкою 17%", - повідомляє прес-служба.

Також зазначається, що за висновками проведеної ревізії жительці столиці було донараховано більше ніж півмільйона гривень несплаченого ПДФО. Визначена сума податкового зобов’язання сплачена до бюджету у повному обсязі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!