Меткомбінати Ахметова тимчасово відключили від газопостачання

П'ятниця, 12 червня 2015, 14:30

Внаслідок пошкодження газопроводу "Краматорськ - Донецьк", було обмежено подачу газу на меткомбінати імені Ілліча, "Азовсталь", завод "Інкор і Ко" групи "Метінвест".

Про це йдеться у повідомленні компанії.

"Це сталося внаслідок тимчасового призупинення газопостачання Маріуполя, Бердянська та Волновахи компанією "Укртрансгаз" для проведення ремонту пошкодженого через бойові дії магістрального газопроводу "Краматорськ - Донецьк", - повідомили у компанії.

Як зазначається, "Інкор і Ко" тимчасово може обійтися без постачання газу, будуть використані альтернативні джерела енергії, а на ММК імені Ілліча та "Азовсталі" ситуація критична.

Реклама:

"Розглядається варіант тимчасового переведення доменних печей на тихий хід, а також обмеження роботи сталеплавильного та прокатного виробництв. Профільні служби комбінатів перебувають у постійному контакті з газовими службами. Підприємства розраховують, що ремонтні роботи на газопроводі будуть завершені в установлені "Укртрансгазом" терміни - не більше двох діб", - розповіли у прес-службі.

Як повідомлялося, через пошкодження газопроводу "Краматорськ-Донецьк" біля селища Очеретине міста Волноваха, Маріуполь і Бердянськ будуть відключені від газу.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!