Кримських бюджетників залишили без зарплат

Понеділок, 9 лютого 2015, 12:28

Обіцянки кримської влади виплатити до кінця нинішнього тижня зарплату працівникам бюджетної сфери виявилися порожніми словами.

Про це пишуть "Крим.Реалії".

Більшість з них, як і раніше, залишаються без заробітної плати. 

Як зізналися в бесіді виданню низка вчителів кримських шкіл, а також співробітників установ, підпорядкованих Міністерству культури Криму, досі їм не видали зарплату.

Реклама:

"Протягом усього тижня нас годували обіцянками, що зарплата буде нарахована на картку до кінця цього тижня, але досі немає ні копійки. Про причини затримки нам нічого не говорять", - розповіла вчителька однієї із сімферопольських шкіл. Вона припустила, що зарплату за січень тепер в кращому випадку виплатять до 15 лютого.

Нагадаємо, ще в середу, 4 лютого, на позачерговому засіданні президії "Державної ради" Криму самопроголошений міністр фінансів Володимир Левандовський заявляв, що республіканський бюджет володіє достатнім фінансовим ресурсом, а всі кошти на виплату зарплатні бюджетникам ще тиждень тому були перераховані в муніципальні відділи освіти.

"Проблема чисто технічного характеру. У деяких регіонах фахівці не зовсім належного рівня, там намагаємося допомогти", - пояснив тоді міністр.

У свою чергу, голова "Держради" Володимир Константинов доручив до кінця тижня владнати всі технічні труднощі з нарахуванням зарплат.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: