Компанія, близька до Коломойського, погасила 4 мільйони за облігаціями

Четвер, 19 лютого 2015, 13:15

Британська нафтогазова компанія з активами в Україні JKX Oil&Gas PLC погасила 10% облігацій випуску загальною номінальною вартістю 40 млн доларів.

Про це повідомила компанія на веб-сайті Лондонської фондової біржі (LSE), передає "Інтерфакс-Україна".

Згідно з повідомленням, цінні папери були погашені в рамках передбаченої умовами їх випуску оферти.

Компанія при цьому виплатила за кожну облігацію 200 тисяч доларів номіналу і 10,815 доларів премії за дострокове погашення.

Реклама:

Таким чином, в обігу залишаються цінні папери на 36 млн доларів з терміном обігу до 19 лютого 2018 року, які можуть бути конвертовані в акції компанії.

Нагадаємо, однойменна дочірня компанія JKX Oil&Gas, зареєстрована на острові Джерсі, в лютому 2013 року розмістила гарантовані материнською структурою облігації на 40 млн доларів.

Цінні папери номіналом 200 тисяч доларів розміщені за ціною 100% номіналу. Купонна ставка на весь термін їх обігу встановлена ​​на рівні 8% річних.

Букранером виступила ISM Capital LLP (Великобританія).

JKX Oil&Gas володіє в Україні "Полтавської газонафтової компанією", яка має чотири ліцензії на розробку нафтогазових родовищ Ново-Миколаївського комплексу в Полтавській області загальною площею 271 кв. км.

JKX також працює в Росії, Угорщині, Болгарії та Словаччині.

Найбільшими акціонерами компанії є Eclairs Group Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова (володіє 27,5% JKX) і Glengary Overseas Ltd. Олександра Жукова (володіє 11,45%).

Нагадаємо, раніше стало відомо, що JKX Oil & Gas Plc подала до суду проти України з вимогою компенсації більш 180 млн доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!