Росавтодор і компанія друга Путіна підписали контракт на будівництво моста в Керч

Середа, 18 лютого 2015, 18:36

У вівторок, 17 лютого, "Управління федеральних автомобільних доріг "Тамань "Федерального дорожнього агентства" підписало угоду про будівництво транспортного переходу з Росії в окупований Крим з ТОВ "Стройгазмонтаж" "друга Путіна" Аркадія Ротенберга.

Про це повідомляє прес-служба Росавтодору.

"ТОВ "Стройгазмонтаж" відразу після підписання держконтракту приступає до розробки проектної документації та підготовчих робіт з будівництва Керченського мостового переходу", - йдеться в повідомленні Росавтодору. За планами, міст повинен повністю запрацювати в кінці червня 2019 року.

Уряд РФ наприкінці січня нинішнього року опублікував розпорядження, згідно з яким генеральним підрядником на будівництво моста через Керченську протоку до окупованого Криму визначається компанія "Стройгазмонтаж", що належить "другові Путіна" Аркадію Ротенбергу.

Реклама:

Як відомо, у грудні 2014 року російський бізнесмен з близького оточення Володимира Путіна Геннадій Тимченко відмовився будувати Керченський міст через "репутаційні ризики".

Янукович і Путін домовилися про будівництво транспортного переходу через Керченську протоку на зустрічі в грудні 2013 року, після зупинки підписання Угоди про асоціацію України та ЄС.

Росія знову заговорила про будівництво моста, що з'єднує Росію і Крим, після незаконної анексії української автономії.

Дождь

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!