У банку Бахматюка продовжили тимчасову адміністрацію

Середа, 18 лютого 2015, 17:47

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб прийняв рішення про  продовження строків здійснення тимчасової адміністрації у ПАТ "ВіЕйБі Банк".

Про це йдеться у повідомленні фонду.

"Виконавча дирекція Фонду гарантування вкладів прийняла рішення № 35 про  продовження строків здійснення тимчасової адміністрації у ПАТ "ВіЕйБі Банк" до 20 березня 2015 року включно  та продовження повноважень уповноваженої особи Фонду на здійснення тимчасової адміністрації у "ВіЕйБі Банку" Марини Славкіної до 20 березня включно", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі також нагадали, що на сьогоднішній день ПАТ "ВіЕйБі Банк" здійснює виплати коштів вкладникам за договорами банківського вкладу, строк дії яких закінчився до 21 листопада 2014  року включно, та договорами банківського рахунку.

Реклама:

Як відомо, 21 листопада в VAB Банк ввели тимчасову адміністрацію.

VAB Банк працює на фінансовому ринку України з 1992 року і до початку жовтня за розміром активів займав 16-е місце (23,973 млрд грн) серед усіх банків країни.

Найбільшим акціонером VAB Банк є Олег Бахматюк (86,778%), який поклав відповідальність на погіршення ситуації в банку на Національний банк України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: