"Укрспирт" проводитиме закупівлі виключно через тендери

Вівторок, 10 лютого 2015, 20:47

Закупівлі на ДП "Укрспирт" будуть здійснюватися через тендерні процедури.

Про це заявив в. о. директора ДП "Укрспирт" Роман Іванюк, передає прес-служба Мінагропроду.

Як зазначається, в рамках реформ спиртової галузі, спрямованих на оптимізацію виробництва, ліквідацію корупційних схем та збільшення надходжень до бюджету держави, вирішено закупівлі на ДП "Укрспирт" здійснювати виключно через тендерні процедури. Для цього утворено конкурсну комісію з проведення закупівель.

"Здійснення закупівель на держпідприємстві має відповідати усім європейським вимогам. Для цього оголошуватиметься тендер, під час якого працюватиме конкурсна комісія. Вона відповідатиме за організацію проведення конкурсного відбору пропозицій із постачання товарів, робіт, послуг, які закуповують за власні кошти підприємства галузі", - сказав Іванюк.

Реклама:

Він переконаний, що це ще один крок до ліквідації корупційних схем у спиртовій галузі. Також це забезпечить відкритість та прозорість підприємства для громадськості.

"Основне завдання конкурсної комісії - раціональне використання власних коштів підприємства, належна організація процесу закупівель товарів, робіт і послуг, встановлення єдиних вимог щодо проведення процедури закупівлі та вибору контрагентів. Комісія діятиме за принципами колегіальності та неупередженості", - запевнив Іванюк.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: