Кличко пообіцяв виділити постраждалим від "Еліта-Центр" 102 квартири

Вівторок, 4 листопада 2014, 16:04

Комісія Київської міськради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку прийняла рішення внести до порядку денного питання про виділення 102 квартир постраждалим від діяльності групи будкомпаній "Еліта-Центр"/

Про це говориться в повідомленні Київської міськдержадміністрації, передає "Інтерфакс-Україна".

Згідно з повідомленням, в проекті рішення зазначено, що 102 квартири передбачені в побудованих ПАТ "Холдингова компанія "Київміськбуд" трьох будинках по вул.Драгоманова, 40, ул.Хорольской, 1-а і на перетині вул.Вірменська та Харківського шосе.

"Ми робимо все, для того, щоб знайти можливість і вирішити проблему обдурених інвесторів-киян, які вклали гроші в будівництво свого житла і не отримали його. Після прийняття Київрадою рішення ми забезпечимо житлом 113 постраждалих вкладників "Еліта-Центр", - цитується в повідомленні міськдержадміністрації мер столиці Віталій Кличко, який взяв участь в засіданні бюджетної комісії Київради.

Реклама:

Після прийняття Київрадою даного рішення постраждалим інвесторам будуть передані документи для оформлення свідоцтв про право власності на отримане житло.

Крім того, тривають роботи з будівництва ще чотирьох будинків, де також передбачені квартири для ошуканих вказаною компанією киян.

Як повідомлялося, на початку 2006 року в Києві була розкрита велика афера на ринку нерухомості, в результаті якої, за даними МВС, 1759 громадян стали жертвами ГК "Еліта-Центр", представники якої брали у них гроші як оплату нібито споруджуваного житла.

Загальна сума, яку отримали шахраї від громадян, оцінюється приблизно в 400 млн грн.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!