Україна заборонила літати до Харкова і Дніпропетровська російським "Трансаеро" та UTAir

Субота, 29 листопада 2014, 10:47

Державіаслужба України заборонила польоти до Харкова і Дніпропетровська російським авіакомпаніям "Аерофлот", "Трансаеро", UTAir і "Ютейр-Україна" до особливих вказівок.

Про це йдеться в телеграмі Державіаслужби України на адресу цих компаній, пише ТАСС.

Як повідомляється, польоти зазначеним авіакомпаніям в Харків заборонені з 29 листопада, в Дніпропетровськ - з 1 грудня.

Крім російських перевізників, які потрапили під заборону на польоти до Дніпропетровська згадана також українська авіакомпанія "Дніпроавіа".

Реклама:

У прес-службі "Аерофлоту" підтвердили факт отримання телеграми такого змісту, але від оперативних коментарів утрималися.

Як раніше повідомив глава Державіаслужба України Денис Антонюк, з 1 грудня Україна заборонила польоти в Харків і Дніпропетровськ.

Напередодні прес-служба "Аерофлоту" повідомляла, що з 1 грудня компанія відновлює регулярні польоти в Харків і Дніпропетровськ.

Польоти повинні були здійснюватися щодня з аеропорту Шереметьєво на літаках Sukhoi SuperJet 100. У Харків планувалося відправляти два щоденних рейси, в Дніпропетровськ - один щоденний рейс.

"Аерофлот" отримав дозвіл на польоти в Дніпропетровськ і Харків від влади України з початку зимового сезону 26 жовтня і вніс ці рейси в розклад.

Нагадаємо, наприкінці липня цього року "Аерофлот" припинив регулярні польоти в ряд міст України, включаючи Дніпропетровськ, Одесу, Харків і Донецьк спочатку до 31 серпня, а потім до кінця літнього розкладу 26 жовтня.

Регулярні польоти в Одесу були відновлені з 11 жовтня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!