Продажі Volvo зросли на 8,6%

Субота, 4 жовтня 2014, 16:27

Volvo Car Corp. заявила про те, що світові продажі компанії збільшилися на 8,6% у вересні, при цьому зростання продажів було зафіксоване на всіх основних ринках.

Про це повідомляє "Вести.ru".

Компанія Volvo, власником якої є китайський холдинг Zhejiang Geely Holding Group Co., заявила, що у вересні вона продала 44,491 тисяч автомобілів, при цьому Китай все ще залишається найбільшим ринком збуту: там було продано 7,342 тисяч автомобілів, що на 28% більше порівняно з аналогічним періодом минулого року.

У Великобританії та Німеччини також спостерігалося значне зростання продажів. В результаті продажі на європейському ринку зросли на 11,6% порівняно з вереснем минулого року.

Реклама:

США - третій найбільший ринок для Volvo. Тут продажі зросли на 11,4% порівняно з минулим роком. Всього в США було продано 4667 автомобілів.

На батьківщині Volvo, в Швеції, продажі також зросли на 6,1%, становивши 4,987 тисяч автомобілів, причому високий попит був на моделі XC і V.

Як зазначає Volvo, XC60 стала найбільш продаваною моделлю в вересні. Всього було продано 12,970 тисяч автомобілів. Потім йдуть V40 і V40 Cross Country, спільні продажі яких становили 11,391 тисяч автомобілів.

"Ми йдемо до того, щоб досягти небувало високого рівня продажів в 2014 році", - заявив Ален Віссер, старший віце-президент з маркетингу, продажу та роботи з покупцями.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: