Білорусь посилила контроль за "Гаврилівськими курчатами"

Понеділок, 13 жовтня 2014, 12:00

Міністерство сільського господарства і продовольства Республіки Білорусь ввела режим посиленого лабораторного контролю над м'ясом птиці виробництва української компанії "Комплекс "Агромарс"" (Київська обл.).

Про це йдеться у повідомленні департаменту ветеринарного і продовольчого нагляду білоруського міністерства, пише "УНІАН".

Згідно з повідомленням департаменту ветеринарного і продовольчого нагляду білоруського міністерства, у продукції "Агромарс" було виявлено перевищення допустимої кількості мезофільних аеробних і факультативно-анаеробних мікроорганізмів (КМАФАнМ).

Нагадаємо у березні "Комплекс "Агромарс"" заявив про призупинення експорту продукції на ринок Митного союзу у зв'язку з непередбачуваною поведінкою країн МС щодо української продукції.

Реклама:

"Комплекс Агромарс" - один із найбільших виробників м'яса птиці в Україні. Головний виробничий майданчик компанії підприємства розташований у селі Гаврилівка (Вишгородський р-н Київської обл.). Продукція представлена торговою маркою "Гаврилівські курчата".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!