Fitch підтвердило рейтинги 9 українських банків

Четвер, 4 вересня 2014, 18:48

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підтвердило національні довгострокові рейтинги семи українських банків з іноземним капіталом на рівні "AAA(ukr)" і державних "Ощадбанку" та "Укрексімбанку" - на рівні "AA-(ukr)".

Про це повідомила прес-служба агентства, передає УНІАН.

Згідно з повідомленням, зокрема, Fitch підтвердило рейтинги "Промінвестбанку", "Укрсиббанку", "Укрсоцбанку", "ВТБ банку", "ПроКредит Банку", "Правекс-Банку" і "Креді Агріколь Банку".

Одночасно агентство підвищило національний довгостроковий рейтинг "Альфа-Банку" в національній валюті з рівня "BBB-(ukr)" до "AA+(ukr)".

Реклама:

Як повідомлялося, міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг України в іноземній валюті на рівні "ССС" і знизило кредитний рейтинг країни в національній валюті до "ССС" з "В-".

Fitch Ratings знизило довгостроковий рейтинг дефолту емітента в національній валюті державних "Укрексімбанку" і "Ощадбанку" з "В-" до "ССС" і підтвердило довгострокові рейтинги в нацвалюті 8 українських банків з іноземним капіталом на рівні "В-": "Укрсиббанку", "ВТБ Банку", "Прокредит Банку", "Правекс-Банк", "Креді Агріколь Банку", "Промінвестбанку", "Укрсоцбанку", "Альфа-Банку", а також помістило довгостроковий рейтинг в національній валюті "Приватбанку" на рівні "B-" в список Rating Watch.

У той же час агентство підтвердило довгостроковий рейтинг дефолту емітента в іноземній валюті 11 банків на рівні "ССС".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: