В офісі Capital Times пройшов обшук

Понеділок, 29 вересня 2014, 17:41

В понеділок в компанії Capital Times проходить обшук.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише Ерік Найман.

"Сьогодні з ранку в офісі нашої компанії Capital Times проходить обшук, який я пов'язую зі справою Круків (В'ячеслав був затриманий СБУ в Одесі понеділок вранці) у зв'язку з планованою угодою", - написав Найман.

 

За його словами, в цій угоді Capital Times виступає консультантом з боку продавця. У компанії-продавця є частка Юрія Крука.

Реклама:

"За рішенням суду ми надали документи трьох співробітників та їх комп'ютери слідчій групі у складі прокуратури і СБУ - все що було пов'язано з операцією ПЗКУ. Однак тепер вони намагаються провести обшук (частково вилучити) інші документи і комп'ютери компанії. Це загрожує завдати компанії та її клієнтам матеріальний і моральний збиток", - заявив він.

"Незаконні методи роботи нашої системи тривають. Часи Януковича пройшли, а брудні люди і методи залишилися", - пише Найман.

"Не виключаю також, що таким чином намагаються впливати на мене після критики останніх дій влади (хоча, думаю, що мова йде просто про банальний наїзд на Круків, а з нас намагаються взяти чи то гроші чи то інформацію про інших клієнтів під шумок "спецоперації"), - відзначає він.

Як повідомлялося, український сільськогосподарський держоператор "Державна продовольчо-зернова корпорація України" (ДПЗКУ) хотів купити понад 50% акцій ТОВ "Українська національна стивідорна компанія" (УНСК).

Підприємство оперує на базі 14-го причалу Одеського морського торгового порту.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!