General Electric вкладе 2 мільярди в Африку

Понеділок, 4 серпня 2014, 20:22

Американська General Electric Co. має намір направити 2 мільярди доларів на розвиток свого бізнесу в Африці до 2018 року.

Про це повідомляють "Вести.ru".

Компанія відзначає, що континент являє собою "найбільш багатообіцяючий регіон для зростання".

Засоби, за даними компанії, підуть на розвиток ланцюжка поставок і на навчання людей, а також на інфраструктурні проекти.

Реклама:

Серед них поставки газових турбін для забезпечення електроенергією Алжиру та інвестиції в розвиток залізничного транспорту в Анголі, пише The Wall Street Journal.

Виручка компанії від африканського бізнесу в 2013 році становила 5,2 млрд доларів, обсяг замовлень перевищив 8,3 млрд доларів. В цілому виручка компанії за підсумками минулого року становила 146 млрд доларів, портфель замовлень досяг рекордних 244 млрд доларів.

Нагадаємо, американський промисловий гігант збільшив оперативний прибуток у другому кварталі поточного року на 8% до 3,9 млрд доларів.

Квартальна виручка GE зросла на 3% до 36,2 млрд доларів. Аналітики, опитані Bloomberg, передбачали показник на рівні 0,39 долара на акцію при виручці в 36,3 млрд доларів.

Обсяг замовлень в США в другому кварталі підскочив на 23 млрд доларів у річному вираженні до рекордних 246 млрд доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!