Медведєв підписав постанову про бюджет Криму і Севастополя

Середа, 13 серпня 2014, 09:18

Глава уряду РФ Дмитро Медведєв підписав постанову "Про особливості складання, розгляду і затвердження бюджетів Криму, Севастополя і місцевих бюджетів на 2015 рік".

Інформація про це опублікована в середу на офіційному сайті уряду, пише "ИТАР-ТАСС".

У ньому говориться, що при складанні бюджетів Криму, Севастополя і місцевих бюджетів на майбутній рік не будуть застосовуватися деякі положення бюджетного кодексу країни.

"Відповідно до постанови бюджети і прогнози соціально-економічного розвитку розробляються строком на один рік. Кредити місцевим бюджетам з бюджетів Республіки Крим та міста Севастополя можуть надаватися на термін до одного року", - йдеться в документі.

Реклама:

У ньому передбачається також, що при складанні та затвердженні місцевих бюджетів не повинні бути перевищені встановлені Республікою Крим та Севастополем нормативи формування витрат на оплату праці депутатів, виборних посадових осіб, муніципальних службовців та (або) на утримання органів місцевого самоврядування.

"Прийняте рішення сприятиме інтеграції нових регіонів в економічну, фінансову, кредитну та правову системи Російської Федерації", - підкреслюється в постанові.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!