Бубка викинув 3 мільйони на спортивні заходи і рекламу

Понеділок, 14 липня 2014, 13:42

Національний олімпійський комітет уклав низку угод на суму 2,89 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, з них 1,26 мільйона гривень виділено на проведення Всеукраїнського Олімпійського дня і організацію семінару спортивних журналістів. Підрядником став підприємець Олександр Гудзь.

Всеукраїнський Олімпійський день проходить в кінці червня на Оболонській набережній в Києві та на центральних площах і вулицях обласних центрів.

Реклама:

Договором передбачено розробку сценарію свята, встановлення сценічних конструкцій, банерів, декорування, підготовка анонсуючих відеороликів на щонайменше п’ять центральних телеканали, висвітлення заходу в столиці і регіонах, підготовка підсумкового фільму, виготовлення та розповсюдження поліграфічної та сувенірної продукції.

Щодо семінару спортивних журналістів, то він був розрахований на 100 осіб. На заході зокрема планувалося нагородити кращих спортивних журналістів.

Крім того, укладено угоду на 1,14 млн гривень з підприємцем Олегом Афанасенком на виробництво і розміщення 30 телепрограм про розвиток олімпійського руху в Україні. Тривалість однієї програми - до 20 хв.

Олег Афанасенко відомий як продюсер співачки Наталії Радковської, дружини екс-народного депутата від ВО "Батьківщина" Олега Радковського.

Відомо, що у 2006 році Радковський разом з Бубкою були призначені в наглядову раду НСК "Олімпійський".

Ще 0,49 млн гривень отримає ПрАТ "Олімпійська арена" НОК України на виготовлення та розміщення матеріалів у спортивному журналі.

Протягом року мають підготувати 500 сторінок текстів і видати загальним накладом 8 000 примірників.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!