Вартість проїзду в транспорті Криму хочуть підвищити вдвічі

Середа, 25 червня 2014, 12:15

Кримські автоперевізники заявили про необхідність підвищити тарифи на пасажирські перевезення до рівня Краснодарського краю.

Про це повідомив віце-президент Асоціації автомобільних перевізників Криму Зіновій Лудчак, пише "ЛігаБізнесІнформ".

"Вартість пасажирських перевезень у Криму в два рази нижче, ніж у середньому по Росії, при цьому основна складова собівартості перевезень, дизельне паливо, вище за ціною. Враховуючи поетапне підвищення рівня соціальних стандартів, вважаємо за необхідне протягом шести місяців підняти тарифи до рівня Краснодарського краю", - розповів Лудчак.

Крім того, кримські автоперевізники мають намір звернутися до прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва з проханням звільнити їх від сплати декількох видів податків.

Реклама:

"До 1 липня необхідно направити письмове звернення до прем'єр-міністра з проханням звільнити пасажирські автотранспортні підприємства від сплати податку на прибуток, ПДВ, а також ввести мораторій на сплату штрафів та пені за іншими податками", - сказав він.

Лудчак додав, що в зверненні також будуть викладені прохання про підвищення тарифів та забезпеченні виплат компенсацій за перевезення пільгових категорій пасажирів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!