Facebook приховає публікації новачків соцмережі від сторонніх

П'ятниця, 23 травня 2014, 16:39

Найбільша в світі соцмережа Facebook змінила налаштування приватності публікацій, дозволивши недосвідченим користувачам сервісу за замовчуванням демонструвати записи тільки своїм друзям.

Про це повідомляється в офіційному блозі Facebook, пише "Лента.ру".

Раніше після реєстрації користувачем аккаунта на Facebook, його записи за замовчуванням розміщувалися в публічному доступі, поки він не змінить це в налаштуваннях облікового запису в цілому або для кожної публікації окремо.

Користувачам, які реєструють аккаунти з п'ятниці, 23 травня, Facebook покаже нагадування вибрати аудиторію публікацій. Якщо вони не зроблять вибір самі, за замовчуванням їх записи будуть показуватися тільки друзям.

Реклама:

Існуюча аудиторія Facebook чисельністю в 1,28 мільярда чоловік протягом декількох тижнів отримає оновлений інструмент для перевірки налаштувань приватності.

Ряд послідовних кроків дозволить перевірити , хто бачить поновлення статусу користувача і окремі елементи його особистих даних , якими додатками він користується і так далі.

Незважаючи на нововведення, користувачі Facebook і раніше зможуть змінити настройки як аккаунта, так і публікації, щоби їхні записи або стали видні всім, або залишилися особистими. Крім того, можна змінити налаштування приватності вже опублікованих оновлень.

За останні місяці Facebook впровадила цілий ряд оновлень для захисту даних користувачів. Серед них - нагадування про те, що користувач розміщує запис в публічному доступі, спрощена функція вибору аудиторії, можливість анонімно входити в сторонні додатки з реєстраційними даними Facebook.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!