Росія знову обмежила поставки м'яса українського "Агропродукту"

П'ятниця, 23 травня 2014, 11:56

Федеральна служба з ветеринарного і фітосанітарного нагляду Росії з 22 травня тимчасово обмежила поставку до Російської Федерації продукції виробника м'ясної продукції "Агропродукт".

Згідно з повідомленням відомства, причиною обмеження стало виявлення в охолодженій яловичині в напівтушах і четвертинках, виробництва української компанії, перевищення допустимої кількості мезофільних аеробних і факультативно-анаеробних мікроорганізмів.

Як повідомлялося, Россільгоспнагляд у 2013 році обмежував поставку продукції "Агропродукту" до РФ з аналогічної причини. Після зняття обмеження, товари компанії довгий час перебували під посиленим лабораторним контролем відомства.

"Агропродукт" займається виробництвом м'яса. Власниками "Агропродукту" є Мирослав Плішка і Степан Рубай, яким належить по 50% акцій компанії.

Реклама:

У 2013 році компанія одержала 4,4 млн гривень чистого прибутку, що в 1,5 раза більше, ніж у 2012 році. Чистий доход "Агропродукту" від реалізації продукції торік зріс на 32,2% - до 252,2 млн гривень.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: