Мережі Intertop та Plato покидають Крим

Вівторок, 8 квітня 2014, 09:58

Компанія MTI (мережі Intertop, Intertop Kids, Plato) закрила п'ять магазинів Intertop на півострові.

Про це розповіли "Капіталу" директор з оренди девелоперської компанії і два директора з розвитку мереж одягу та взуття.

 Цю інформацію підтвердили і на гарячій лінії мережі.

"Чи відкриються магазини знову поки невідомо", - повідомив представник MTI.

Реклама:

У Сімферополі, Севастополі та Ялті призупинена робота трьох закладів громадського харчування McDonald's, сказано в офіційному повідомленні мережі.

"Важливо відзначити, що це рішення має виключно діловий характер і жодним чином не стосується політики", - пояснили в прес-службі McDonald's.

Іспанська компанія Inditex (мережі Zara, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Massimo Dutti та Oysho) не відкрила свої магазини в сімферопольському торгово-розважальному центрі "Меганом".

"Ритейлер планував відкритися 21 березня, але цього так і не сталося", - розповідає керівник відділу оренди девелоперської компанії, що побажав залишитися неназваним.

За його словами, рітейлер спершу завіз, а потім вивіз свої колекції з магазинів. В українському офісі Inditex від коментарів відмовилися.

Піти з Криму можуть й інші українські та міжнародні мережі та ресторани.

"Ми розглядаємо можливість закрити два заклади "Сушія",  які зараз працюють на півострові, розповів генеральний директор мережі Роман Романчук.

"Кожен день ми переоцінюємо ситуацію", - повідомив він. Таку можливість, за інформацією "Капіталу", розглядає і французька мережа "Ашан".

"Поки ми не прийняли рішення про вихід із півострова, повідомив голова наглядової ради мережі "Фокстрот. Техніка для дому" Валерій Маковецький.

"Залишки в кримських магазинах мережі скоротили", - сказав він. Маковецький додав, що рішення про подальшу долю кримських магазинів може бути прийнято керівництвом мережі протягом двох місяців.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!