"Київпастранс" замовив палива на 13 мільйонів

Вівторок, 8 квітня 2014, 09:06

КП "Київпастранс" березня уклало угоди на придбання палива на суму 38,05 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Поставка має відбутися у квітні-травні 2014 року.

ТОВ "Ю.С.А." отримає 12,6 млн гривень за бензин і дизельне паливо.  Власниками компанії є Світлана Голубок (91%) і Юлія Вдовіна (9%).

Реклама:

Світлана Голубок є співвласницею ТОВ "Десна - Агріко" разом з Ольгою Орел і ТОВ "Транс Сіті", серед засновників якого є Олена Божкова, у свій час зареєстрована за однією адресою з головним інженером "Київпастрансу" Юрієм Бомбандьоровим.

До червня співзасновником "Транс Сіті" було ТОВ "Річ-М" Юрія Бомбандьорова, де його партнеркою по фірмі є та сама Олена Божкова.

Враховуючи останню закупівлю фірма "Ю.С.А." отримала від "Київпастрансу" замовлень на 37,75 млн гривень.

ПП "Автопетроліум" заплатять 7,15 млн гривень, власником цієї фірми записаний Леонтій Висоцький, який також є підписантом ПП "Транспетроліум" Сергія Руденка, на якого зареєстроване ТОВ "Кло-Ойл" з групи нафтових компаній "Кло" Ігоря Чернявського і Вячеслава Тешенка.

Телефон вказаний "Автопетроліум" у тендерній документації збігається з телефоном "Кло-Карта", яка реалізовує талони на паливо.

ПП "Інтекс Ком" отримає 12,2 млн гривень за дизпаливо. Власником компанії значиться Дмитро Мачнєв із Фастова, Київської області.

Раніше він був лише директором фірми, а власницею була Ірина Шепетова, яка у свій час була зареєстрована з Мачнєвим за однією адресою.

ТОВ "ТК Укрпромторг-ХХІ" заплатять 3,86 млн гривень за дизпаливо. Власниками підприємства є львів’янин Андрій Ковернега і Сергій Окольніков.

Ще 2,24 млн гривень заплатять ТОВ "Техойл" за бензин А-95 по талонах.

Засновником компанії є Віталій Пащенко з Болграда Одеської області. Раніше власником був киянин Тимур Лісовий, якому сьогодні належить ТОВ "Торговий дім "Техойл".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!