MasterCard відмовив в обслуговуванні двом російським банкам

Вівторок, 29 квітня 2014, 10:18

Міжнародна платіжна система MasterCard призупиняє доступ до своїх сервісів для СМП "Банку" та "ІнвестКапіталБанку".

Про це повідомили в компанії MasterCard, пише "ИТАР-ТАСС".

"MasterCard продовжує роботу зі своїми російськими партнерами в звичайному режимі. Виняток становлять банки ВАТ АБ "Росія", "Собінбанк" , СМП Банк і "ІнвестКапіталБанк". Обслуговування карток останніх двох банків буде призупинено найближчим часом в результаті введення санкцій США. Банки зможуть продовжувати обслуговування своїх карт через свої клієнтські офіси і банкомати", - сказав представник прес-служби.

Нагадаємо, 28 квітня, влада США оголосила про введення санкцій, які торкнуться 17 російських компаній і сімох високопоставлених чиновників.

Реклама:

У список компаній, на які поширюються санкції, увійшли "Стройтрансгаз" і "Волга Груп", афілійовані з Геннадієм Тимченко, "Трансойл", співвласником якого є Тимченко, "Собінбанк" (належить ВАТ "АБ "Росія"), "ІнвестКапіталБанк" і СМП "Банк", підконтрольні братам Ротенбергам, "Авіа Груп" (дочірнє підприємство Міжнародного аеропорту Шереметьєво).

У березні платіжні системи Visa і Mastercard вже блокували карти клієнтів СМП Банку у зв'язку з раніше введеними санкціями.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: