"Альфа-Банк" підписав міжнародну угоду з IBM

Понеділок, 14 квітня 2014, 14:17

"Альфа-Банк" і корпорація IBM підписали трирічний контракт, в рамках якого "Альфа-Банк" і банки групи в Білорусі, Казахстані та Україні можуть використовувати програмне забезпечення IBM на умовах Міжнародної Угоди щодо Програмного Забезпечення.

Про це пише Сybersecurity.ru.

Дія угоди поширюється на такі області, як системи спільної роботи, моніторинг додатків, ведення електронного архіву та інтеграційна шина.

Договір передбачає також спеціальні цінові умови на придбання програмного забезпечення IBM, яке не увійшло до даної угоди, але використовується в поточній архітектурі банку, і на будь-які інші компоненти для реалізації бізнес-ініціатив.

Реклама:

"Участь IBM Global Financing в даному проекті дозволила надати в рамках Угоди план платежів, який відповідає бюджетній політиці Банку. Це дає можливість рівномірно розподіляти витрати на придбання програмного забезпечення IBM незалежно від динаміки і пікового навантаження на його використання", йдеться в заяві "Альфа-Банку".

Договір був укладений у грудні 2013 напряму між IBM World Trade Corporation і "Альфа-Банк", при цьому банк може закуповувати ліцензії на програмне забезпечення IBM як безпосередньо у корпорації, так і через авторизованих бізнес-партнерів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: