"Київводоканал" за 11 мільйонів найняв колекторів для стягнення боргів

Понеділок, 3 березня 2014, 09:22

"Київводоканал" за результатами тендеру уклав угоди з колекторськими фірмами на послуги зі стягування заборгованості зі своїх клієнтів на загальну суму 32 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угод, укладених з ТОВ "М.Д.груп" і ТОВ "ЮА груп", становить 5,6 млн гривень кожна.

Водоканал найняв колекторів, для стягування заборгованості, неустойки, збитків, процентів, які виникли внаслідок неналежного виконання договірних зобов’язань підприємствами, що надають послуги у сфері житлово-комунального господарства та іншими юридичними особами.

Реклама:

Кожній фірмі довірили стягнення боргів на суму 16 млн гривень, що документально підтверджені рішеннями судів, які набрали законної сили. Перелік боржників не повідомляється.

Нагадаємо, "Київводоканал" минулого року наймав ці ж компанії. Тоді кожній з них було довірено борги на 18 млн гривень, вартість угоди становила по 6,3 млн гривень.

Засновником ТОВ "М.Д.груп" є адвокат з Броварів Сергій Дяченко, який згідно з його резюме про пошуки роботи працював у виконавчій службі Мінюсту, а також займався поверненням боргів "Київводоканалу" та інших комунальних компаній.

Засновником ТОВ "ЮА груп" зі статутним капіталом 1 тис гривень нині є Олена Реутова. З моменту заснування фірми у 2011 році у неї вже п’ять разів змінювались засновники.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!