iPhone 6: безрамковий дизайн, великий дісплей. Фото

Четвер, 13 березня 2014, 11:47

У розпорядженні мережевих джерел виявилася нова інформація про смартфон Apple наступного покоління, що отримав неофіційну назву iPhone 6.

Про це пише 3dnews.ru.

Раніше повідомлялося, що апарат нібито отримає сенсорний дисплей з діагоналлю 4,8 дюйма.

Для порівняння: нинішній флагман iPhone 5s обладнаний 4-дюймовим екраном. Дозвіл панелі у нового смартфона може скласти 900х1600 точок проти 640х1136 пікселів у нинішньої моделі.

Реклама:

Однак тепер веб-джерела повідомляють, що iPhone 6 буде оснащений 4,3 -дюймовим тачскріном.

Пізніше з'являться версії з екраном Retina+ розміром від 4,5 до 5 дюйма, виконаним за технологією IGZO (оксид індію, галію і цинку). Завдяки цій методиці забезпечуються великі кути огляду і точне перенесення кольорів.

На деяких інтернет-сайтах також з'явилися зображення рамок якогось апарата, що є, імовірно, передпродажним екземпляром iPhone 6. Судячи з цих знімків, у пристрою дуже вузькі бічні рамки навколо дисплея.

 

За деякими даними, в iPhone 6 буде вбудований адаптер бездротового зв'язку Wi -Fi з підтримкою стандарту IEEE 802.11ac, що дозволяє істотно розширити пропускну здатність мережі в порівнянні з IEEE 802.11n.

Покращення торкнуться основну камеру (f/2), розташовану на тильній стороні тонкого корпусу. Вона отримає 1/2,6-дюймову матрицю проти 1/3-дюймовой у iPhone 5s.

Згадані система оптичної стабілізації та оптика з сапфірового скла. Кількість ефективних пікселів - 8 млн.

Раніше також повідомлялося, що Apple готує "ключові інновації для програмної складової" смартфона. Це можуть бути нові сервіси, що використовують можливості 64-бітного процесора A7 і інтегрованого дактилоскопічного сенсора Touch ID.

 

Зокрема, мова йде про нові засоби забезпечення безпеки і здійснення мобільних платежів.

Уточнюється і дата анонса новинки: Apple нібито представить iPhone 6 в липні.

Раніше говорилося про більш пізні терміни анонсу - вересні або жовтні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: