Стадіон, на якому грає футбольний клуб Геллера, отримає з бюджету 110 мільйонів

П'ятниця, 17 січня 2014, 16:31

Депутати передбачили у 2014 році субвенцію з держбюджету на суму 110 мільйонів гривень обласному бюджету Луганської області на капремонт, реконструкцію та будівництво споруд фізкультурно-оздоровчого центру "Авангард" в місті Луганськ.

Про це йдеться у висновках парламентського комітету з питань бюджету, які в повному обсязі були враховані депутатами при прийнятті Держбюджету.

Як зазначається в документі, видатки із загального фонду на відповідні цілі передбачено новою бюджетною програмою "Субвенція з державного бюджету обласному бюджету Луганської області на здійснення капітального ремонту, реконструкції та будівництва споруд Луганського обласного фізкультурно-оздоровчого центру "Авангард".

Даний фізкультурно-оздоровчий центр знаходиться в Луганську за адресою вулиця Оборонна,4-В. За цією ж адресою знаходиться стадіон з однойменною назвою "Авангард", на якому проводить свої матчі луганський футбольний клуб "Заря".

Реклама:

Як відомо, з 2009 року, за інформацією ЗМІ, власником ФК "Заря" є депутат Партії регіонів Євген Геллер, який також головує в Комітеті з бюджетних питань.

З'явилося в Законі про бюджет на 2014 рік і ще декілька нових програм для Донецьку і Донецької області.

Зокрема, це будівництво медичного досліджувального центру в Донецькій області – 70 млн гривень, будівництво сучасної регіональної лікарні швидкої меддопомоги в Донецьку – 50 млн гривень, субвенція міському бюджету Донецька на погашення частини кредиту за оновлення парку автобусів та тролейбусів в рамках "Євро-2012" – 110 млн гривень.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!