BlackBerry випускає корпоративний сервер BES 10.2

Середа, 4 грудня 2013, 19:01

Канадська BlackBerry оновила мобільну платформу BlackBerry Enterprise Server 10, додавши ряд функцій, що дозволяють ІТ-адміністраторам керувати не тільки BalckBerry10-пристроями, але також смартфонами Apple і пристроями на базі Android.

Про це пише "CyberSecurity".

За інформацією видання, подібний підхід повинен знизити загальну вартість володіння парком мобільних пристроїв в компаніях.

Як наголошується, рівно за день до релізу оновленої BES10 новий глава компанії Джон Чен опублікував відкритий лист, в якому заявив, що компанія буде повністю концентруватися на корпоративному ринку. Одним з таких напрямків як раз повинна стати BES 10.2.

Реклама:

Також він сказав, що для розширення конкурентоспроможності компанії BlackBerry має намір забезпечувати крос-платформену підтримку мобільних пристроїв.

У BlackBerry говорять, що сьогоднішні компанії в переважній більшості випадків використовують відразу декілька мобільних платформ серед співробітників, тому програмне забезпечення повинне їх підтримувати, щоб уніфікувати управлінські функції. Саме це і було зроблено в BES 10.2.

"Підприємства тепер можуть використовувати справжній BYOD-режим і працювати в корпоративному середовищі з iOS і Android пристроями", - говорять в компанії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: