Фонд соцстраху викине на телефонний сервіс 3 мільйони

Вівторок, 10 грудня 2013, 09:01

Виконавча дирекція Фонду соцстрахування за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ "Софтлайн Мобільні Системи" на створення мобільної інформаційно-довідкової системи фонду за 3,06 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, основні цілі впровадження мобільного сервісу - інформування громадян про послуги Фонду за допомогою контакт-центру та СМС, а також створення "Гарячої лінії" для забезпечення боротьби з корупцією.

До кінця грудня компанія повинна розробити і впровадити на обладнанні Фонду програмне забезпечення для обробки вхідних дзвінків та СМС-повідомлень спрямованних на Єдиний короткий номер Фонду. Сервіс має бути доступний для всіх абонентів MTS, Київстар і Life, пише видання.

Реклама:

Контакт-центр працюватиме в робочі дні з понеділка до п’ятниці з 9:00 до 18:00 години. Необхідну кількість операторів для обслуговування лінії також має забезпечити переможець тендеру.

Впровадження мобільного сервісу фінансують з коштів фонду соцстраху.

Власниками фірми "Софтлайн Мобільні Системи"є Андрій Пептюк і кіпрська компанія з обмеженою відповідальністю "Олстор Систем Ентерпрайз Лімітед" (Olstor System Enterprise Limited), власником якої записаний кіпріот Міхалакіс Коуллоурос.

Нагадаємо, ще одна фірма "Софтлайн-ІТ" цих же Рамазанова, Сивицького й Марреро нещодавно отримала від Кабміну підряд на послуги з модернізації Єдиного веб-порталу органів виконавчої влади за 520 тис гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!