Google випустив дебетову карту

Четвер, 21 листопада 2013, 09:53

Google представив дебетову пластикову карту Google Wallet Card для покупок в магазинах і зняття готівки в банкоматах.

Про це повідомляється в блозі компанії, пише "Лента.ру".

Карта прив'язана до облікового запису в інтернет-гаманці Google Wallet і дозволяє використовувати кошти, розміщені в ньому. Замовлення і обслуговування картки безкоштовні.

В даний час карта доступна тільки для жителів США і не може бути використана за межами Сполучених Штатів. Про плани Google розширити географію використання нової картки не повідомляється.

Реклама:

Google Wallet Card приймається в будь-якому магазині або в банкоматі, що обслуговує карти Mastercard. Дані про покупки за допомогою Google Wallet Card зберігаються в базах даних компанії і можуть бути використані для таргетованої реклами, повідомили агентству Reuters в компанії.

Ліміт по покупкам за допомогою Google Wallet Card обмежений п'ятьма тисячами доларів на добу, він не поширюється на зняття готівки через банкомати або в банках.

Про плани Google випустити власну пластикову карту для приватних осіб повідомлялося неодноразово, зокрема, передбачалося, що це відбудеться в травні 2013 року.

Згідно з повідомленнями ЗМІ, одним з противників випуску Google Wallet Card був один із засновників Google Ларрі Пейдж, який вважав, що ідея не досить інноваційна для успішної конкуренції з схожими сервісами.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!