Фірташ вкладе 700 мільйонів в модернізацію "Запорізького титано-магнієвого"

Понеділок, 18 листопада 2013, 19:57

Група компаній Group DF має намір інвестувати в модернізацію "Запорізького титано-магнієвого комбінату" близько 700 мільйонів доларів.

Про це повідомили в прес-службі Group DF, передає УНІАН.

Згідно з повідомленням, програма модернізації "ЗТМК" передбачає поетапні інвестиції в будівництво нових потужностей з виробництва титанової губки і шлаку, а також налагодження виробництва титанових злитків і сплавів - продукції з найбільш високою доданою вартістю.

"Ця програма передбачає кілька можливих сценаріїв в залежності від різних факторів, включаючи умови на світових ринках. При найбільш сприятливому сценарії обсяг інвестицій Group DF в "ЗТМК"може досягти 700 млн доларів США. По суті, це буде будівництво нового сучасного заводу", - заявив керуючий директор Group DF Борис Краснянський.

Реклама:

За його словами, у Group DF є великомасштабні плани по повній реконструкції та збільшенню потужностей підприємства, які дозволять "ЗТМК" виробляти високоякісну продукцію з високою доданою вартістю, затребувану на світових ринках.

"Ставши учасником підприємства, ми зможемо приступити до реалізації цих планів", - сказав Краснянський.

Як повідомлялося, фонд державного майна затвердив зміну форми власності "Запорізького титано-магнієвого комбінату" - відтепер це не державне підприємство, а спільне.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!