Штабквартира General Motors переїжджає в Сінгапур

Середа, 13 листопада 2013, 20:16

Представники General Motors  заявили в середу, що міжнародна штаб-квартира буде переміщена із Шанхаю в Сінгапур.

Про це пише "Businessinsider".

Як зазначає видання, це велика перемога для субтропічного міста-держави, яка проводить агресивну маркетингову компанію, позиціонуючи себе як глобальний бізнес-центр.

Автовиробник повідомив у заяві, що нова штаб-квартира буде мати близько 120 співробітників, які будуть керувати роботою компанії в Африці, Південно-Східній Азії, Австралії, Новій Зеландії, Індії, Південній Кореї і на Близькому Сході.

Реклама:

GM заявила, що залишить в шанхайському офісі близько 250 співробітників для роботи в Китаї, який обігнав Сполучені Штати і став найбільшим автомобільним ринком в світі за обсягом продажів нових автомобілів.

Цей крок, який буде реалізовано у другому кварталі наступного року, наблизить головний офіс GM ближче до важливих ринків, не підриваючи і китайського бізнесу.

Сінгапур запрошує міжнародні компанії, розхвалюючи переваги, такі як висока якість інфраструктури, низький рівень злочинності і легкість ведення бізнесу.

Привабливість Китаю для іноземних фахівців знижується через забруднення в таких містах як Шанхай і Пекін. Хоча GM не називав це в якості причини для зміни штаб-квартири.

"Сінгапур дозволить наблизитись до наших ключових ринків", - сказав прес-секретар GM Лорі Aрпін.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: