Порошенко: головна загроза Roshen не Росія, а податківці

Понеділок, 11 листопада 2013, 14:26

Головну загрозу для корпорації Roshen представляють не дії Росії, а дії "так званих силовиків, у тому числі податківців".

Про це заявив народний депутат України і власник корпорації Петро Порошенко, передає "Інтерфакс-Україна".

"Я дуже вдячний, що на останній зустрічі з прем'єр-міністром, де обговорювалося питання, як можна зробити більш активним українське економічне зростання, було абсолютно чітко заявлено, що український уряд буде жорстко припиняти подібне неправове втручання податкових органів у діяльність підприємств", - сказав Порошенко.

Він також зазначив, що корпорація Roshen вживає всі заходи, щоб не допустити масового звільнення робітників.

Реклама:

"За чотири місяці, протягом яких діє несправедлива і неспровокована заборона на постачання продукції Roshen до Росії, ми робимо все можливе, щоб не допустити масового звільнення людей. Можу сказати, що цей процес йде успішно", - запевнив Порошенко.

Як відомо, Міністерство доходів і зборів провело планову перевірку підприємств корпорації Roshen, за результатами якої було встановлено ряд порушень податкового законодавства.

За інформацією Міндоходів, за результатами контрольно-перевірочної роботи сума донарахувань податків 25 підприємствам української кондитерської корпорації Roshen становила 47 млн ​​гривень. До бюджету вже надійшло майже 5 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: