Для співробітників Facebook побудують квартири

Понеділок, 7 жовтня 2013, 11:44

Найбільша в світі соцмережа Facebook має намір побудувати житловий комплекс для своїх співробітників неподалік від штаб-квартири компанії в Менло- Парку в Каліфорнії.

Про це пишуть "Ведомости" з посиланням на The Wall Street Journal.

Як повідомляється, проект під назвою Anton Menlo площею 630000 кв. футів буде включати в себе все, від спорт-бару до "дитячого саду " для собак.

Як уточнює Business Insider, в ЖК буде побудовано 35 квартир-студій, 208 апартаментів з однією спальнею, 139 - з двома спальнями, а для топ-енеджерів компанії - 12 апартаментів з трьома спальнями. Квартири будуть продаватися за ринковими цінами, декілька з них буде виділено для малозабезпечених співробітників.

Реклама:

Як зазначає Facebook, новий ЖК в Менло-Парку зможе вмістити лише 10% співробітників . Деякі співробітники вже цікавилися нерухомістю поруч з офісом компанії, зазначила представник соцмережі, так як в Менло-Парку нестача житлових площ.

Ціни на нерухомість стрімко ростуть в Силіконовій долині і в Сан -Франциско, в четвертому кварталі 2012 року вони зросли на 24% в районі затоки, випливає з даних DataQuick.

Одна з корпоративних цілей Facebook - забезпечити своїх співробітників всім необхідним, зазначає соцмережа, - не потрібно турбуватися про транспорт, поруч будуть пральні, хімчистки, перукарні, пункт обслуговування велосипедів.

Коли будівництво ЖК буде завершено, на його території будуть цілодобовий магазин, кафе, спортивний паб, магазин та ремонт велосипедів з місцем для їх зберігання, спа -центр для домашніх тварин з "дитячим садом" для собак, критий і відкритий центр здоров'я, йога і навчальний центр для персоналу, басейн, спа і інші сервіси.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!