Південно-Західна залізниця втратила через пільговиків 39 мільйонів

Вівторок, 29 жовтня 2013, 19:51

Південно-Західна залізниця у січні-вересні поточного року недоотримала 38,8 млн гривень від обласних державних адміністрацій за перевезення пасажирів пільгових категорій у приміському сполученні.

Про це повідомила прес-служба ПЗЗ, передає УНІАН.

За інформацією прес-служби, за 9 місяців цього року дорога перевезла 13,2 млн пасажирів пільгових категорій у приміському сполученні. Сума отриманої компенсації за ці перевезення становила лише 23,5 млн гривень при необхідних 62,3 млн гривень.

Зокрема, за минулий місяць ПЗЗ недоотримала компенсацію за перевезення пільговиків у приміському сполученні у розмірі 4,7 млн ​​гривень.

Реклама:

За даними прес-служби, найбільшу заборгованість за перевезення пасажирів пільгових категорій має Київська міська державна адміністрація - 19,3 млн гривень.

Південно-Західна залізниця також недоотримала 8,5 млн гривень компенсації від адміністрації Київської області, 3,6 млн гривень - від Житомирської облдержадміністрації, 3,4 млн гривень - від Вінницької ОДА, 2 млн гривень - від Чернігівської ОДА, 1 млн гривень - від Сумської ОДА, 0,7 млн ​​гривень - від Хмельницької ОДА.

Як повідомлялося, "Укрзалізниця" в січні-вересні поточного року недоотримала більше 136 млн гривень від місцевих бюджетів за перевезення пасажирів пільгових категорій.

Південно-Західна залізниця у січні-вересні 2013 року збільшила чистий прибуток на 2,8% порівняно з аналогічним показником минулого року - до 58,4 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!