У Королевської закупили обладнання для дітей з ДЦП на 48 мільйонів

Вівторок, 29 жовтня 2013, 11:12

Мінісоцполітики за результатами тендеру уклало угоди на закупівлю реабілітаційного обладнання для дітей-інвалідів з ДЦП загальною вартістю 48,18 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, обладнання закуповують коштом держбюджету, до 1 грудня його мають доставити в центри реабілітації дітей та наукові інститути.

"Більшу частину від зазначеної суми - 42,71 - млн гривень отримає ТОВ "Євромедпроект" Юрія Стаська. Фірму заснували влітку 2009, вигравати тендери вона почала у жовтні 2010 року. За цей час компанія отримала держзамовлень на 139,21 млн гривень", - пише видання.

Реклама:

Решту 5,47 млн гривень освоїть ТОВ "ЄМГ "Україна". Цю фірму зі статутним фондом 1 тис грвень заснувала у березні 2013 році швейцарська компанія "Ентрепрайзес Медикалс Грей СА".

Директором фірми є Ірина Макієнко. Місяць тому "ЄМГ "Україна" виграла тендер на постачання обладнання для Інституту медичної радіології ім.С.П. Григор’єва на загальну суму 25,08 млн гривень. Інших держзамовлень за результатами тендерів фірма поки не отримувала.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!