Найбільш затребуваною моделлю на українському авторинку став ЗАЗ Sens

Вівторок, 22 жовтня 2013, 16:26

Найбільш затребуваною моделлю на авторинку України за результатами дев'яти місяців став ЗАЗ Sens.

Про це повідомили в асоціації "Укравтопром", передає "Лігабізнесінформ".

За інформацією асоціації, з січня по вересень поточного року в Україні було реалізовано та поставлено на облік 164,7 тисячі нових легкових автомобілів.

У регіональній структурі продажів ринку найбільша частка первинних реєстрацій нових легкових авто належить Києву - 22% , а найменша - Волинській області - 0,6% від всеукраїнських продажів цього виду транспорту.

Реклама:

Найбільш затребуваною моделлю на авторинку, за результатами дев'яти місяців, став ЗАЗ Sens.

Цей український автомобіль вибрали 5,3 тисячі покупців. Друге місце за популярністю зайняв Hyundai Accent, обсяг реалізації якого становив 5,1 тисячі штук. На третьому місці - KIA Rio з результатом 4,3 тисячі авто. Четверта сходинка рейтингу належить Volkswagen Polo, який, як і дві попередні моделі Accent і Rio, імпортується з Росії.

З січня по вересень продажу VW Polo в Україні становили 4,2 тисячі штук. Замикає п'ятірку лідерів Geely CK – 4,2 тисячі первинних реєстрацій.

Найбільш продаваним, за результатами 9 місяців 2013 року, автомобілем в Києві став Богдан 2110 з показником 1600 штук. Богдани охопили 5% ринку нових легкових автомобілів міста Києва за звітний період.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!