Фірташ відкрив торги на Лондонській фондовій біржі

Четвер, 17 жовтня 2013, 12:42

Власник Group DF Дмитро Фірташ і голова Firtash Foundation Лада Фірташ 17 жовтня церемоніальним ударом молотка відкрили торги на Лондонській фондовій біржі. 

Про це передає "Інтерфакс-Україна".

Як повідомляється, право відкрити торги керівництво біржі надало сім'ї бізнесмена з нагоди старту "Днів України у Великобританії" - фестивалю української культури, який проходить з 17 по 19 жовтня 2013 року в Лондоні. Організатором цього фестивалю є благодійний фонд Firtash Foundation, спонсором - група компаній Group DF.

Розпорядником церемонії старту торгів виступив виконавчий директор Лондонської фондової біржі та генеральний директор фондової біржі Borsa Italiana Raffaele Jerusalmi.

Реклама:

"Дуже важливо, що ми починаємо "Дні України у Великобританії" на Лондонській фондовій біржі. Лондон - це фінансова столиця Європи, це величезний інвестиційний потенціал для нашої країни. Те, що ми сьогодні робимо, має велике значення для України: поки, на жаль, нас мало знають і завдання - показати потенціал країни", - сказав Фірташ.

Лондонська фондова біржа - одна з найбільших і найстаріших бірж Європи, і запрошення відкрити торги - традиційна форма прояву поваги з боку керівництва біржі.

Нагадаємо, найбільша в Росії за обсягом торгів і за кількістю клієнтів біржа - Московська біржа - визначилася з процедурою викупу 32% акцій Української біржі, необхідних росіянам для прийняття рішення про злиття майданчики з біржею ПФТС.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: