У "Новопечерських Липках" пройшов Novolipki Fest ®

Понеділок, 14 жовтня 2013, 12:17

Щоосені в ЖК "Новопечерські Липки" відбуваються масштабні свята для жителів та гостей кварталу.

 

Цього року компанія UDP - девелопер ЖК "Новопечерські Липки" - вирішила об'єднати свята в один великий фестиваль.

Перший - Novolipki Fest - відбувся вже 10 жовтня і зібрав понад 2500 гостей - мешканців кварталу та їх друзів.

"Незважаючи на те, що в кварталі щорічно проходить близько десяти різних заходів, прийшов час зробити щорічне свято, яке б збирало в одному місці близьких за духом людей. Сподіваємося що цей фестиваль, стане традиційним для всіх друзів та жителів "Новопечерських Липок " і буде візитною карткою кварталу", - зазначив Віталій Мєдніков, керівник відділу продажів ЖК "Новопечерські Липки" .

Реклама:

Учасникам та гостям фестивалю пропонували здійснити захоплюючий квест по інфраструктурних об'єктах кварталу, ознайомитися з їх роботою, наповненням, а також оцінити всі переваги проживання в ЖК "Новопечерські Липки" .

Наприклад , в Академії тенісу UTA, проходили майстер-класи від спортсменів світового рівня - Еліни Світоліної та Сергія Бубки-молодшого. У центрі східної культури "Мічі" - бойові єдиноборства та уроки орігамі для дітей і дорослих. Британська міжнародна школа знайомила батьків та учнів з новими методиками освіти . У ландшафтному парку "Сади Світу" можна було прогулятися серед зелених насаджень та насолодитися інсталяціями від знаменитих скульпторів Анатолія Ротаря, Микити та Єгора Зигура, Андрія Іва .

Особливу родзинку у фестиваль внесло урочисте відкриття фітнес-клубу преміум класу Gymmaxx. У рамках відкриття гості могли ознайомитися з роботою всіх напрямів і спортивних секцій клубу, поспілкуватися з тренерами та інструкторами, оцінити спортивне обладнання від престижних світових виробників і переконатися у високому рівні і наповненості клубу Gymmaxx.

Після проходження квесту та відвідування інфраструктурних пам'яток кварталу, серед гостей фестивалю були розіграні тематичні цінні призи - річний абонемент у фітнес клуб Gymmaxx, сертифікати на відвідування тенісної академії UTA та центру східної культури "Мічі", а також карта на знижку в 100 000 грн. на покупку нерухомості в кварталі "Новопечерські Липки" .

Завершився перший вуличний фестиваль Novolipki Fest яскравим виступом гуртів Джанго та Quest Pistols під святковий парад феєрверків і несподіваний сюрприз - запуск світломузичних фонтанів.

Як зазначив генеральний директор компанії UDP Валерій Кодецький, проведення даного фестивалю в ЖК "Новопечерські Липки" - знакова подія для компанії і кварталу.

"Квартал " Новопечерські Липки" завжди відрізнявся від інших житлових об'єктів своїм масштабом, великими зеленими зонами і розвиненою інфраструктурою. Це нове обличчя сучасного Києва, яке демонструє якісне планування і розвиток міської території, яке ми, як перша містоутворююча компанія, з гордістю можемо демонструвати всім гостям і жителям столиці", - підкреслив Валерій Кодецький.

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!