Samsung представила "розумний" годинник Galaxy Gear. Фото

Четвер, 5 вересня 2013, 10:24

На прес-заході, присвяченому відкриттю IFA 2013, компанія Samsung нарешті представила давно очікуваний "розумний" годинник Samsung Galaxy Gear.

Про це пишуть "Вести економіка" .

Як повідомляється, гаджет працює на 800-мегагерцовому процесорі і батарейці 315 mAh, яка, за заявою компанії, повинна пропрацювати як мінімум день.

У ремінець, вбудована 1,9-мегапіксельна камера з BSI-сенсором і автофокусом, яка дозволяє знімати простенькі фото і 10-секундні ролики в якості 720p. Фото можуть мати два дозволи: 1392х1392 або 1280х960 пікселів.

Реклама:

Годинник виконаний в алюмінієвому корпусі, управління гаджетом проводиться за допомогою сенсорного екрана. З штатних програм, що входять в комплект поставки, можна виділити підтримку голосових команд S Voice, фотогалерею, музичний плеєр, крокомір, а також деякі інші.

 

Робочий стіл смарт-годинника підтримує нескладну кастомізацію, екран блокування - теж. На останньому можна встановити, наприклад, годинник і погоду.

На момент початку продажів, Gear буде підтримувати близько 70 партнерських програм, включаючи Evernote, Path, фітнес-програми на кшталт RunKeeper і MyFitnessPal, а також ряд інших додатків - TripIt, Line, Vivino і навіть eBay.

Інформація про те, з якими смартфонами годинник зможе працювати поки відсутня, відомо лише, що годинник точно буде підтримувати інтеграцію з Note 3 і Note 10.1. Власники Galaxy S4 зможуть також користуватися годинником у зв'язці зі своїм смартфоном, як тільки для S4 буде доступне оновлення Android 4.3.

У годиннику є два вбудованих мікрофони, динамік, Bluetooth 4.0, акселерометр і гіроскоп, 4Гб пам'яті і 512 Мб оперативної пам'яті.

У годиннику Galaxy Gear встановлені 10 різних профілів годин, а самі вони будуть продаватися в 6 колірних варіантах з 25 вересня в тих же країнах, де стартують продажі Galaxy Note 3. Приблизна вартість пристрою становитиме 299 доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!