АНОНСИ ПОДІЙ

Четвер, 5 вересня 2013, 08:00

Четвер, 5 вересня

10:00 - пленарне засідання Верховної ради.

10:00 - засідання Національної комісії регулювання електроенергетики.

10:00 - круглий стіл з представниками страхових компаній, що працюють на ринку медичних послуг, за експертною оцінкою столичної моделі страхової медицини як компоненту проекту "Картка киянина" .

Реклама:

Беруть участь: голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, представники страхових компаній та ін.

10:30 - круглий стіл за підсумками прийняття Україною Національної стратегії державної політики щодо наркотиків на період до 2020 року.

Беруть участь: голова Державної служби контролю за наркотиками Володимир Тимошенко, представники громадських організацій.

11:00 - прес -конференція "Українське зерно - світу!" .

Беруть участь: президент Української зернової асоціації Володимир Клименко, керівник служби бізнес- проектів ІА " АПК -Інформ" Родіон Рибчинський.

12:30 - прес -конференція "Утилізаційний збір : хто і навіщо обманює українців? За 60 тис гривень автомобіль можна не тільки утилізувати, а й поховати з оркестром, салютом і навіть пам'ятник поставити" .

Беруть участь: генеральний директор ВААІД Назаренко, генеральний директор "Ніссан Україна" Нестеренко, генеральний директор "Віннер Імпортс Україна" Кульчицький, фінансовий директор "Хонда Україна" Бойко.

14:30 - круглий стіл "Держбюджет - 2014 : очікування, можливості, загрози".

До участі запрошені: представники Міністерства фінансів, Міністерства соціальної політики, Міністерства економічного розвитку і торгівлі, комітетів Верховної ради з питань бюджету та з питань соціальної політики та праці, профспілок, роботодавців та вчених та ін.

15:00 - прес -конференція "Про цінову ситуацію на споживчому ринку та участь Державної інспекції з контролю за цінами у формуванні тарифів на житлово -комунальні послуги" .

Беруть участь: голова Держінспекції з контролю за цінами Олександр Кисельов, заступник директора Департаменту організаційно -методичної роботи, економічного аналізу та моніторингу цін на ринку продовольства Віктор Кулакевич, директор департаменту економічного аналізу та моніторингу цін і тарифів на ринках товарів і послуг Лариса Єфімова, начальник відділу юридичного забезпечення, запобігання та виявлення корупції Віктор Дудар, заступник директора Департаменту економічного аналізу та моніторингу цін і тарифів.

Українські новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!