АНОНСИ ПОДІЙ

Середа, 4 вересня 2013, 08:00

Середа, 4 вересня

10:00 - пленарне засідання Верховної ради.

10:00 - засідання Кабінету міністрів під головуванням прем'єр -міністра Миколи Азарова.

Під час засідання уряду заплановано проведення брифінгів за участю голови Державної служби з контролю за наркотиками Володимира Тимошенка, голови Державної реєстраційної служби Дмитра Ворони, начальника Центру безпеки дорожнього руху та автоматизованих систем при Міністерстві внутрішніх справ Сергія Будника.

Реклама:

12:00 - прес -конференція голови Державної реєстраційної служби Дмитра Ворони "Електронні сервіси Укрдержреєстру" .

Учасники прес -конференції дізнаються, як зареєструвати бізнес не виходячи з дому, як записатися до РАГСів через Інтернет, як отримати онлайн консультацію з питань діяльності Укрдержреєстру та ін.

12:30 - прес -конференція за результатами дослідження GfK Ukraine "Вплив освітлення на якість життя і ефективність бізнесу".

Беруть участь: старший менеджер відділу стратегічних досліджень GfK Ukraine Анастасія Шуренкова, менеджер проекту ПРООН "Трансформація ринку в напрямку енергоефективного освітлення" Сергій Варга, директор з інновацій, Maxus Україна Марк Захаров, експерти з питань медицини і здоров'я.

15:00 - комітет Верховної ради з питань економічної політики проводить слухання "Проблемні питання, які виникли у торговельних відносинах між Україною і Російською Федерацією, та шляхи їх вирішення .

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!