Ярославський продовжить інвестувати в Україні

П'ятниця, 27 вересня 2013, 15:39

Бізнесмен Олександр Ярославський, власник холдингу DCH, як і раніше вважає інвестиції в Україну найбільш привабливими для себе.

Про це він сказав агентству "Інтерфакс-Україна".

"Я буду вкладати в Україну", - зазначив Ярославський.

Коментуючи нещодавнє рішення про розвиток авіакомпанії "Авіалінії Харкова" на тлі недавнього банкрутства "АероСвіту" і "Донбасаеро", бізнесмен зазначив: "Ми завжди робимо несподівані речі".

Реклама:

"Справа не в секторі, а в мізках. За наявності мізків може бути все", - додав він, відповідаючи на запитання, які ще сектори він вважає привабливими для вкладень.

Він також повідомив, що має намір і далі розвивати нерудні активи.

Як відомо, група DCH створена на базі активів Ярославського, що вийшов зі складу акціонерів УкрСиббанку в кінці 2010 року.

У структуру активів DCH входять, зокрема, "XXI Век", готель Kharkiv Palace , мережа ТРЦ "Караван" , УГДК , Міжнародний аеропорт "Харків", авіаперевізник "Харківські авіалінії " і регбійний клуб "Олімп".

Нагадаємо, в січні 2013 року Ярославський продав футбольний клуб "Металіст"компанії "Газ України" (перейменована "ВЕТЕК"), очолюваної Сергієм Курченко. Тоді він заявив, що має намір вкласти близько 400 млн доларів, зарезервовані раніше для розвитку клубу, в бізнес.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!