Міністерство ЖКГ Криму піймали на крадіжці дизельних електростанцій

Четвер, 26 вересня 2013, 18:30

Кримська військова прокуратура виявила, що Міністерство житлово-комунального господарства Криму у 2007 році незаконно списало пересувні дизельні електростанції з мобілізаційного резерву на суму понад 100 тисяч гривень.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Кримського регіону з нагляду за дотриманням законів у військовій сфері, передає "Інтерфакс-Україна".

Як стало відомо, незаконне списання матеріальних цінностей, яке завдало істотної шкоди інтересам держави, було виявлено прокуратурою в рамках перевірки, проведеної на підприємствах, які зберігають матеріальні цінності мобілізаційного резерву.

"У ході прокурорської перевірки Міністерства житлово-комунального господарства АР Крим встановлено факт самовільного, без відповідного дозволу Держрезерву і Кабміну, списання та подальшої реалізації посадовими особами відомства пересувних дизельних електростанцій", - розповіли в прес-службі.

Реклама:

Сімферопольська прокуратура з нагляду за додержанням законів у військовій сфері за даним фактом відкрила кримінальне провадження, слідство триває.

Як повідомлялося, всього за минулий період 2013 кримська військова прокуратура почала 5 кримінальних справ за фактами незаконного використання матеріальних цінностей мобілізаційного резерву та привернула до дисциплінарної відповідальності 17 посадових осіб.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!