Samsung Galaxy Gear покажуть цієї осені

П'ятниця, 16 серпня 2013, 20:27

Компанія Samsung Electronics планує представити "розумні" годинники на заході Unpacked Episode 2, який відбудеться 4 вересня 2013 року в Берліні.

Про це повідомляє веб-сайт SamMobile, пишуть "Вести економіка".

Як повідомляється, пристрій буде носити назву Galaxy Gear. У документах описано пристрій з гнучким дисплеєм. За відомостями ресурсу, пристрій під назвою Galaxy Gear стане доповненням Android-смартфонів Samsung. Годинники зможуть приймати і здійснювати дзвінки, показувати дані про абонента і, можливо, відслідковувати інформацію, пов'язану зі здоров'ям свого власника.

Чутки про "розумний" годинник Samsung з'явився паралельно з припущеннями про те, що такий пристрій збирається випустити Apple.

Реклама:

Анонсуючи новий пристрій на початку вересня, південнокорейський вендор розраховує отримати тимчасову перевагу у "яблучної" компанії.

Ринок такої електроніки - до якої відносяться в тому числі "розумні" годинники - є одним з найбільш перспективних для виробників електроніки на найближчі роки.

За оцінкою Canalys, в 2014 році на світовий ринок буде поставлено 5 млн "розумних" годинників в порівнянні з 500 тис в поточному році.

За прогнозами аналітиків ABI Research, в 2013 році продажі смарт-годин перевищать 1,2 млн штук, що в грошовому вираженні складе 370 млн доларів. До 2015 року обсяг цього ринку зросте в 20 разів, очікують експерти.

За версією ABI Research, до 2018 року буде випущено близько 485 млн комп'ютеризованих пристроїв, що відносяться до типу носяться.

Що стосується Galaxy Note III, який буде показаний одночасно з "розумними" годинником від Samsung, смартфон отримає восьмиядерний процесор Exynos 5 Octa з тактовою частотою 1,9 ГГц, 5,7-дюймовий екран Super AMOLED з роздільною здатністю 1920 х 1080 пікселів, програмну платформу Android 4.2.2 Jelly Bean і вбудовану камеру з 13-мегапіксельною матрицею.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!