Інтернет-шопінг без підводних каменів ®

Понеділок, 8 липня 2013, 10:39

У лютому цього року Піреус Банк представив нову послугу — можливість відкрити віртуальну платіжну картку Visa Virtual. Ця інноваційна картка була створена спеціально, щоб захистити користувачів під час онлайн-розрахунків.

 

Чого боятися онлайн?

Дедалі більше українців надають перевагу інтернет-шопінгу. Воно й не дивно, онлайн-магазини працюють за вашим графіком, платежі приймають навіть в обідню перерву, а черг взагалі немає як такого явища. Тільки за минулий рік наші співвітчизники витратили в Мережі понад 1 мільярда доларів США, а аналітики прогнозують зростання електронної комерції на 40 %.

Проте Україна також увійшла в десятку лідерів за рівнем фішингових атак. Згідно з даними Лабораторії Каспєрського, 2,25 % усіх інтернет-користувачів вже стали жертвами шахраїв. Фішинг — це створення підробленої копії популярного ресурсу з метою викрадення персональних даних користувачів. На жаль, найчастіше злодії виманювали реквізити банківських рахунків на клонах сайтів Amazon, Facebook та сервісу PayPal.

Реклама:

Розв’язанням цієї актуальної проблеми зайнявся Піреус Банк, який розпочав випуск віртуальної картки Visa Virtual, створеної спеціально для безпечних розрахунків в інтернеті. Під час розрахунків Visa Virtual користувачу не потрібно уводити дані своєї основної картки. Фактично вона перекриває доступ до основного рахунку. Також серед особливостей Visa Virtual є можливість миттєвого відкриття з будь-якої точки світу.

"Visa Virtual — це найкраще рішення для тих, хто звик купувати онлайн і хоче зробити свої платежі максимально безпечними", — наголосив Іліас Музакіс, заступник директора операційно-організаційного департаменту Піреус Банку в Україні.

Керування в режимі реального часу

Віртуальними картками вже понад 10 років користуються по всьому світу. Visa Virtual Піреус Банку має безліч унікальних особливостей, які зроблять інтернет-шопінг не тільки безпечнішим, а й, певно, зручнішим.

По-перше, щоб відкрити віртуальну картку Піреус Банку, користувачам не доведеться навіть виходити з дому. Visa Virtual відкривається у системі інтернет-банкінгу winbank, тому вам більше не доведеться шукати відділення банку чи корегувати свій графік під його робочі години. Також через winbank здійснюється повний контроль картки: запит залишку, зміна чи встановлення добового ліміту, поповнення рахунку чи переказ коштів. Завдяки цьому керувати своєю віртуальною карткою ви зможете буквально з будь-якої точки світу за умови підключення до інтернету. А для абсолютного контролю ви можете підключити SMS-інформування про кожну операцією.

Безплатна безпека

По-друге, користувачі Visa Virtual не сплачують за використання картки! Її обслуговування протягом усіх 36 місяців використання абсолютно безплатне! Так само клієнти Піреус Банку не сплачують за відкриття картки, її переоформлення чи навіть анулювання. Приємна деталь для тих, хто час від часу купує в інтернеті, — баланс Visa Virtual Піреус Банку може бути нульовим. Переказ коштів на віртуальний рахунок чи повернення балансу на основний не з’їсть ані копійки! А на ваш вибір три валюти картки: гривня, євро чи долари США.

Самі бачите, що розрахунки в інтернеті можуть стати легкими та безпечнішими. Приємного шопінгу з Visa Virtual від Піреус Банку!

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!