АНОНСИ ПОДІЙ

Вівторок, 23 липня 2013, 08:00

Вівторок, 23 липня

10:00 - засідання Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації.

11:00 - віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул проведе виїзну робочу нараду з питань будівництва нової станції метро "Теремки" на ділянці Куренівсько-Червоноармійської лінії метрополітену в Києві.

11:00 - круглий стіл "Цінова ситуація на зерновому ринку". До обговорення причин обвалу цін на зернові та пошуку шляхів виходу з кризової ситуації запрошені представники всіх зацікавлених сторін: органів влади, зерно-виробників і зернотрейдерів.

Реклама:

11:00 - прес-конференція "Чи мають право українці на захист персональних даних, оброблюваних компанією Google". Беруть участь: голова Державної служби з питань захисту персональних даних Олексій Мервінський, заступник голови Держслужби з питань захисту персональних даних Володимир Козак, член правління Всеукраїнської асоціації захисту персональних даних Олександр Микитюк.

12:00 - прес-конференція міністра аграрної політики і продовольства Миколи Присяжнюка "Хід збирання врожаю і ситуація на ринку зерна".

13:00 - брифінг заступника гендиректора "Укрзалізниці" Павла Чекалова "Нові технології в пасажирському господарстві: впровадження електронного квитка".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!